Piklas-kumppani

Oviremontti avaimet käteen!

Uusien ovien myynti ja asennus Helsingin, Vantaan, Espoon ja muun pääkaupunkiseudun alueella hoituu vaivatta kanssamme – säästät aikaa ja rahaa, kun valitset työhön luotettavan ja kokeneen kumppanin.

Katso toteuttamiamme kohteita.

Hyödynnä oviremontin rahoitustarjous ja nopeat toimitusajat

Toimituksemme ovat nyt nopeimpia koko Suomessa – kysy ihmeessä lisää!

Kannattaa myös hyödyntää rahoitustarjous! Nyt saat laskulle
6 kuukautta korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen voit itse päättää, maksatko laskun kerralla vai osissa.

Soita ja kysy lisää 044 293 6352

Varaa maksuton ulko-ovien suunnittelu

Uudenmaan Ikkunapalvelu toimii Piklas-ovien valtuutettuna myyjänä ja asentajatahona. Piklas-kumppanuus on myönnetty meille vuosien kokemuksen ja satojen oviremonttien ammattitaitoisen työnjäljen ansiosta. Jätä meille yhteystietosi, niin autamme pääsemään vaivattomasti oviremonttiurakassanne eteenpäin.

 • Voit halutessasi lähettää kohteesta kuvia lomakkeen yhteyteen.
  Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: jpg, png, pdf, gif.

Onko mielessänne ovien vaihto?

Uudet ovet tekevät ihmeitä talon ulkonäölle ja samalla myös oviremontti nostaa tehokkaasti kiinteistön arvoa. Ovien uusiminen vaikuttaa tuntuvasti myös energiakustannuksiin ja asumismukavuuteen. Valitse oviremontin toteuttajaksi tekijä, jolta saat pitävän tarjouksen sekä ripeän toimituksen!

Askarruttaako uusien ovien hinta?

Ovien hinta on yksi tärkeä ominaisuus oviremonttia budjetoivalle. Koska ulko-oviremontin hintaan vaikuttaa hyvin moni asia, saat kätevimmin tarjouksen soittamalla meille 044 293 63 52, Jos olet kiinnostut kartoittamaan alustavasti uusien ovien hintaa, kannattaa tutustua Piklaksen omiin laskureihin, kts. linkit alla.

HUOM! Laskurista näet tehtaan verkkokauppahinnan, eli sen hinnan, joka tulee kun itse ostat verkkokaupasta tuotteet ja otat itse mittavastuun (asennat itse).

Kun ostat kokonaisvastuullisen palvelupaketin Piklas-kumppanilta, tulemme käymään ja annamme kokonaishinnan sekä ovista että asennuspalvelusta. Tämä tarkoittaa sitä, että mittavastuu jää meille – oikea mitoitus on väylä onnistuneeseen toteukseen!

Suuntaa-antava hintaesimerkki: Ovi omakotitaloon

Hillitty Aito-ovi rauhoittaa maanläheisten sävyjen ansiosta etenkin monivivahteisia ja kuviollisia tiilijulkisivuja. Sopii erinomaisesti rintamiestaloihin.

Suuntaa-antava hintaesimerkki: Ulko-ovi vanhaan taloon

Komia-ovissa yhdistyy pohjalaisen perinnetalon tunnelma ja moderni kaupunkilaisote. Erityisen komia ovi, kun valitset väriksi selkeän kontrastin talon julkisivun kanssa.

Hyödynnä talven oviremonttitarjous

ja pääset jo nyt talvella nauttimaan säästöstä energialaskussa!

Tiesitkö, että oviremontti on vaivaton hoitaa talvella? Koska ovett mitataan ja esivalmistellaan huolellisesti, varsinainen ovenvaihto tapahtuu noin vartissa ja näin ollen edes energiahukkaa ei tarvitse murehtia.

Saat myös paremmat edut kuin kiireisimpään sesonkiin verrattuna. Toimitukset ovat nyt nopeimmillaan ja myönnämme myös talviedun – kysy ihmeessä lisää! Talviedun arvo on noin 5 – 10 % oviremontin hinnasta ja on voimassa helmikuun 2022 loppuun.

Kannattaa myös hyödyntää rahoitus-tarjous! Nyt saat laskulle 6 kuukautta korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen voit itse päättää, maksatko laskun kerralla vai osissa.

Soita ja kysy lisää 044 293 6352

Miksi valita Uudenmaan Ikkunapalvelu Oy?

 • Saat yhdellä sopimuksen koko toimituksen.
 • Teemme ilmaisen kartoituksen kohteessa.

 • Esittelemme ovimallit demotuotteiden avulla.

 • Neuvomme tuotteiden ja ominaisuuksien valinnassa.

 • Mittaamme ovet ja kannamme vastuun mitoituksesta.

 • Oviremontti hinnoitellaan avoimesti ja läpinäkyvästi.
 • Huolehdimme, että aikataulut ovat selkeät ja pitävät.

 • Asennamme laadukkaat Piklas-ovet kohteeseen.

 • Huolehdimme purkumateriaalien kierrätyksestä.

 • Myönnämme kahden vuoden asennustakuun.

Toteuttamiamme oviremontti-kohteita

Voit klikata kuvia suuremmaksi ja näin saat myös kuvatekstit esiin.

Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia

Tutkimme jatkuvasti asiakastyytyväisyyttämme – jokaisen projektin päätteeksi pyydämme asiakkaaltamme palautetta ikkunaremontin sujuvuudesta. Asiakkaidemme antama arvosana on ollut keskimäärin 9 – 10 tuntumassa (asteikolla 4 – 10).
» Lue lisää!

Ovilla uutta ilmettä talon ulkonäköön

Kotisi tyyliin sopivat ovet helposti

Piklaksen laajasta ovimallistosta löytyy yhdenmukaiset ovet kodin kaikkiin sisäänkäynteihin ja tarvittaessa myös ikkunoihin.  Ikkunat ja ovet vaikuttavat merkittävästi niin talon julkisivun ulkonäköön kuin sisäpuolen ilmeeseen. Laajasta 200 sävyn valikoimasta voit valita sävyn sekä ulko- että sisäpuolelle.

Elävän puupinnan ystäville suosittelemme kuultosävytettyjä massiivipuuovia, joiden puun kaunis kuviointi luo kotiisi luonnollista tunnelmaa.

Inspiroidu väriesimerkeistä

Meiltä myös monipuoliset lukitusratkaisut

Voit valita laajasta mallistostamme kauniit kahvat sekä turvalliset lukot ja helat. Avainpesällisen helapakettiin sisältyy automaattisesti avainsarja (3 kpl) ja niiden avainpesät sarjoitetaan keskenään yhteensopiviksi. Avainpesät voidaan myös sarjata asiakkaan olemassa oleviin Abloy-avaimiin sopiviksi.

Meiltä myös aukipitolaitteet, kirjeluukut, murtosuojaraudat, ovikellot, ovisilmät, potkupellit, varmuusketjut jne.

Näytteitä kahvamalleista

Voinko olla avuksi?

Teen kartoituskäyntejä maksutta pääkaupunkiseudulla sopimuksen mukaan. Odotan yhteydenottoanne!

Ystävällisin terveisin, Harry Rämö